стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Рулет з фаршу



Рулет з фаршу

Рулет з фаршу
автор рецепта Автор: Люба



Вам знадобиться для рулету з фаршу:

  • 500 г яловичого фаршу
  • 2 яйця
  • 4 скибочки черствого білого хліба
  • 3 ст.л. олії
  • 1 велика цибулина, нарізати
  • 4 ст.л. дрібно нарізаної петрушки
  • 1 зубчик часнику, подрібнити
  • 1 ст.л. томатної пасти
  • 1 ч.л. приправи Прованські трави
  • щіпка червоного меленого перцю
  • 1/2 ч.л. паприки
  • сіль і перець за смаком
  • вершкове масло або кетчуп по мірі потреби

Спосіб приготування рулету з фаршу:
Розігріти духовку до 220 С. Хліб розмочити у воді або молоці.

Нагріти олію в сковороді і припустити цибулю, поки вона не стане м'якою, додати часник і петрушку і готувати ще 2-3 хвилини. Додати томатну пасту, Прованські трави, червоний перець, паприку, сіль і перець.

Віджати воду з розмоченого хліба. Фарш змішати з піджаркою, хлібом і яйцями. Сформувати рулет у вигляді буханця і викласти на деко або в прямокутну форму для випічки хліба. Якщо у вас є жаровня (деко з отвором для стікання жиру в піддон), використовуйте його замість звичайного дека.

Запікайте 50 хвилин в розігрітій духовці. Коли рулет почне виділяти соки, змастіть верх кетчупом або покладіть зверху кілька шматочків вершкового масла. Після 50 хвилин вимкніть духовку і залиште рулет в духовці на 10 хвилин. Потім остудіть до теплого і наріжте скибочками. Рулет з фаршу готовий.
Смачного!





Нові рецепти
Чорна паста з креветками
Піца з креветками
Риба під маринадом - рецепт
Бананово-рисовий пудинг з полуничним конфітюром
Суп з квасолі
Плов в тісті
Рисовий десерт