Вам знадобиться для рулету з фаршу:
Спосіб приготування рулету з фаршу:
Розігріти духовку до 220 С. Хліб розмочити у воді або молоці.
Нагріти олію в сковороді і припустити цибулю, поки вона не стане м'якою, додати часник і петрушку і готувати ще 2-3 хвилини. Додати томатну пасту, Прованські трави, червоний перець, паприку, сіль і перець.
Віджати воду з розмоченого хліба. Фарш змішати з піджаркою, хлібом і яйцями. Сформувати рулет у вигляді буханця і викласти на деко або в прямокутну форму для випічки хліба. Якщо у вас є жаровня (деко з отвором для стікання жиру в піддон), використовуйте його замість звичайного дека.
Запікайте 50 хвилин в розігрітій духовці. Коли рулет почне виділяти соки, змастіть верх кетчупом або покладіть зверху кілька шматочків вершкового масла. Після 50 хвилин вимкніть духовку і залиште рулет в духовці на 10 хвилин. Потім остудіть до теплого і наріжте скибочками. Рулет з фаршу готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: