стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Відбивні з курячого філе



Відбивні з курячого філе

Відбивні з курячого філе
автор рецепта Автор: Катя



Вам знадобиться для відбивних з курячого філе:

  • 1 куряча грудка
  • 2 яйця
  • борошно
  • сіль, перець
  • олія

Спосіб приготування відбивних з курячого філе:
Філе промити, обсушити паперовим рушником, розрізати не невеликі порційні шматочки. Кожен шматочок відбити молоточком, посолити, поперчити з двох сторін.

Яйця збити виделкою в мисочці.

Борошно насипати в плоску тарілку, і обваляти в ній кожен шматочок філе з двох сторін.

Потім обваляти в яйці з двох сторін.

Обсмажити відбивні на олії, до красивої рум'яної скоринки. Подавати гарячими з будь-яким гарніром. Ще можна їсти їх холодними, у вигляді бутерброда з білим хлібом. Відбивні з курячого філе готові.
Смачного!