стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Тушкований кролик



Тушкований кролик

Тушкований кролик
автор рецепта Автор: Ліля



Вам знадобиться для тушкованого кролика:

  • тушка кролика
  • цибуля, морква,
  • спеції, зелень
  • 1 склянка томатного соку
  • 1 склянка пива
  • Для соусу:
  • майонез 200гр
  • 1 огірок маринований
  • 3 зубчики часнику
  • 1 чайна ложка столової гірчиці

Спосіб приготування тушкованого кролика:
Порційні шматочки кролика солимо додаємо спеції + рубана зелень + 1 склянку томатного соку і залишаємо на пару годин, в ідеалі на ніч.

Смажимо на великому вогні до рум'яної скоринки. Складаємо в сотейник кролика + зажарка + 1 склянка пива трохи присолити і ставимо тушкуватися хвилин на 40 на маленькому вогні.

Для соусу: подрібнити (можна ножем або блендером) огірок, часник і додати майонез і гірчицю. Тушкований кролик готовий.
Смачного!