Вам знадобиться для лінивих голубців :
Спосіб приготування лінивих голубців :
На маслі обсмажити капусту. Додати цибулю і натерту моркву. Посмажити близько 10 хвилин під кришкою.
Змішати свинячий і яловичий фарш з рисом, додати до нього капусту з морквою і цибулею. Добре перемішати. Посолити і поперчити.
Сформувати невеликі котлетки і укласти в сотейник.
2 ст.л. томатної пасти змішати з 3 ложками сметани, долити води, щоб соус був зовсім рідкий і влити в сотейник. Посолити, додати лавровий лист і часник.
Тушкувати близько 25-30 хвилин на слабкому вогні під кришкою. Ліниві голубці готові.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: