Вам знадобиться для курячих рулетиків:
Спосіб приготування курячих рулетиків:
З курячої грудки знімаємо обидва філе (якщо купили з шкірою і кісточками). Кожне промиваємо, обсушуємо і поділяємо уздовж на дві частини - побільше й поменше.
Далі звично закладаємо в пакет і відбиваємо - не поспішаючи, легкими ударами бічною поверхнею дерев'яного молотка, зменшуючи товщину і збільшуючи площу половинок філе.
Посипавши з обох сторін сіллю і перцем, а також ароматною приправою, підсипаємо крупно рубані листя петрушки і кладемо довгастий шматочок сиру. Звертаємо рулетиком.
Кожен рулетик ретельно паніруємо в борошні.
Обмакуємо рулети в яйце, збите з прованськими, або італійськими, або іншими травами, і обвалюємо, притискаючи, в панірувальних сухарях.
Вогонь під сковородою, де розжарювалась олія, міняємо на середній і рулетики викладаємо в олію, обсмажуємо з чотирьох сторін до добре підрум'яненої скоринки, в загальній складності - 6-9 хвилин. Курячі рулетики з сиром готові.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: