стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Курячі рулетики з сиром



Курячі рулетики з сиром

Курячі рулетики з сиром
автор рецепта Автор: Галя



Вам знадобиться для курячих рулетиків:

  • 1 куряча грудка вагою 500-600 г (2 філе)
  • 80-100 г сиру
  • 1 яйце
  • 3-4 ст. ложки борошна
  • 5-6 ст. ложок панірувальних сухарів
  • приправа для курки - на вибір
  • сіль, перець
  • 1 ч. ложка ароматних сушених трав
  • петрушка
  • олія

Спосіб приготування курячих рулетиків:
З курячої грудки знімаємо обидва філе (якщо купили з шкірою і кісточками). Кожне промиваємо, обсушуємо і поділяємо уздовж на дві частини - побільше й поменше.

Далі звично закладаємо в пакет і відбиваємо - не поспішаючи, легкими ударами бічною поверхнею дерев'яного молотка, зменшуючи товщину і збільшуючи площу половинок філе.

Посипавши з обох сторін сіллю і перцем, а також ароматною приправою, підсипаємо крупно рубані листя петрушки і кладемо довгастий шматочок сиру. Звертаємо рулетиком.

Кожен рулетик ретельно паніруємо в борошні.

Обмакуємо рулети в яйце, збите з прованськими, або італійськими, або іншими травами, і обвалюємо, притискаючи, в панірувальних сухарях.

Вогонь під сковородою, де розжарювалась олія, міняємо на середній і рулетики викладаємо в олію, обсмажуємо з чотирьох сторін до добре підрум'яненої скоринки, в загальній складності - 6-9 хвилин. Курячі рулетики з сиром готові.
Смачного!





Нові рецепти
Чорна паста з креветками
Піца з креветками
Риба під маринадом - рецепт
Бананово-рисовий пудинг з полуничним конфітюром
Суп з квасолі
Плов в тісті
Рисовий десерт