стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Свинячий рулет з грибами



Свинячий рулет з грибами

Свинячий рулет з грибами
автор рецепта Автор: Галя



Вам знадобиться:

  • 1,5 кг корейки (свиняче філе)
  • 2 склянки дрібно нарізаних грибів
  • 1 дрібно нарізана цибулина
  • 1 стакан сметани
  • 1 ст.л. сухих приправ (за вашим бажанням)
  • 5 зубчиків часнику
  • 100 г сиру, нарізати на тонкі скибочки
  • 2 ст.л. вершкового масла

Спосіб приготування:
Обсмажити цибулю, 2 нарізаних зубчика часнику і гриби у великій сковороді на маслі до готовності. Додати сметану, тушкувати ще пару хвилин на повільному вогні. Додати приправи, сіль, спеції. Перекласти все в миску.

Додати в сковороду олію і обсмажити свинину з усіх боків, щоб вийшла красива коричнева скоринка. Зняти з вогню, остудити. Розкласти на обробній дошці.

Коли свинина трохи охолоне, розрізати її гострим ножем по спіралі, щоб вона розкрилася пластом. Кінець залишиться не зовсім плоским. Викласти на м'ясо спочатку начинку, розподілити її по всій поверхні. Потім зверху шматочки сиру. Обережно загорнути рулет. Міцно зв'язати кухонною ниткою, або тонкою мотузкою. Не бійтеся перестаратися. Чим міцніше, тим краще.

3 зубчики часнику нарізати на 20 плоских шматочків. Зробити в м'ясі надрізи і вставити в них шматочки часнику. Злегка посолити і поперчити свинину. Загорнути у фольгу і поставити в духовку на 1,5 години при температурі 150 С.

Дати постояти хвилин 15, видалити нитки, розрізати на порційні шматки. Свинячий рулет з грибами готовий.
Смачного!