стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Свиняча шия в духовці



Свиняча шия в духовці

Свиняча шия в духовці
автор рецепта Автор: Марта



Вам знадобиться:

  • 1 кг свинини (вирізка)
  • 3 ст.л. майонезу
  • 6 зубчиків часнику
  • 1 ст.л. гірчиці
  • сіль, перець
  • 1 ч.л. прованських трав
  • 3-4 ст.л. абрикосового джему

Спосіб приготування:
Свинину промити, обсушити паперовим рушником. Натерти сіллю і перцем і нашпигувати часником. Змішати майонез і гірчицю. Обмазати свинину, накрити і поставити в холодильник на 30 хвилин.

Загорнути шматок свинини у фольгу або скласти в рукав для запікання і поставити в розігріту до 180 С градусів, духовку приблизно на 1 годину. Потім відкрити фольгу, змастити свинину абрикосовим джемом і готувати ще 20-30 хвилин без фольги, щоб верх запікся. Свиняча шия в духовці готова.

Порада:
Не бійтеся використовувати джем. Виходить смачне м'ясо з красивою скоринкою.
Смачного!





Нові рецепти
Чорна паста з креветками
Піца з креветками
Риба під маринадом - рецепт
Бананово-рисовий пудинг з полуничним конфітюром
Суп з квасолі
Плов в тісті
Рисовий десерт