Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
У невеликій мисці розчиніть дріжджі в молоці і додайте цукор. В іншій мисці просійте разом борошно та сіль і додайте охолоджене розтоплене вершкове масло.
Додайте дріжджову суміш в суміш з борошном, викладіть її на посипану борошном стільницю і місіть, поки тісто не стане гладким і пружним. Викладіть тісто в змащену олією миску, накрийте чистим рушником і дайте піднятися в теплому місці без протягів протягом 45 хвилин.
Викладіть тісто на дошку, посипану свіжим борошном, і скачайте 9 кульок. Викладіть кульки в квадратну форму для випічки, змащену вершковим маслом і посипану борошном. Накрийте плівкою або кухонним рушником і дайте їм піднятися ще раз, близько 15 хвилин. Розігрійте духовку до 220 C.
Випікайте 15 - 20 хвилин, поки булочки не підрум'яняться і не стануть пишними. Розріжте надвоє і подавайте на стіл теплими з варенням. Англійські булочки готові.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: