стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Англійські булочки



Англійські булочки

Англійські булочки
автор рецепта Автор: Люба



Вам знадобиться:

  • 1 ч.л. сухих активних дріжджів
  • 1 і 1/4 склянки теплого молока (45 C)
  • 1 ст.л. цукру
  • 3 склянки борошна
  • 1/4 ч.л. солі
  • 30 г вершкового масла, розтопити і охолодити

Спосіб приготування:
У невеликій мисці розчиніть дріжджі в молоці і додайте цукор. В іншій мисці просійте разом борошно та сіль і додайте охолоджене розтоплене вершкове масло.

Додайте дріжджову суміш в суміш з борошном, викладіть її на посипану борошном стільницю і місіть, поки тісто не стане гладким і пружним. Викладіть тісто в змащену олією миску, накрийте чистим рушником і дайте піднятися в теплому місці без протягів протягом 45 хвилин.

Викладіть тісто на дошку, посипану свіжим борошном, і скачайте 9 кульок. Викладіть кульки в квадратну форму для випічки, змащену вершковим маслом і посипану борошном. Накрийте плівкою або кухонним рушником і дайте їм піднятися ще раз, близько 15 хвилин. Розігрійте духовку до 220 C.

Випікайте 15 - 20 хвилин, поки булочки не підрум'яняться і не стануть пишними. Розріжте надвоє і подавайте на стіл теплими з варенням. Англійські булочки готові.
Смачного!