стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Паштет з цукіні



Паштет з цукіні


Вам знадобиться:

  • 200 г печериць, очищених і дрібно нарізаних
  • 3 склянки цукіні, натертого на крупній тертці і відцідженого
  • 2 склянки панірувальних сухарів
  • 200 г тертого сиру
  • 1/4 склянки олії
  • 1 цибулина, дрібно нарізана
  • 3 жовтки
  • 1 ст.л. нарізаної зелені петрушки
  • 1 ст.л. овочевої приправи типу Вегетта
  • 2 зубчики часнику, роздавлені
  • щіпка майорану
  • сіль і перець за смаком
  • 3 білка, збитих

Спосіб приготування:
Розігріти духовку до 180 градусів С.

На олії обсмажити дрібно нарізану цибулю до прозорості. Додати гриби, підсмажити на середньому вогні, щоб випарувалася вода.

У великій мисці перемішати цукіні з сухарями, сиром, олією, цибулею, жовтками, печерицями, петрушкою і спеціями. Додати збиті білки і обережно все перемішати.

Перекласти масу у велику форму для кексу і випікати в попередньо нагрітій духовці близько 1 години, поки зверху не підрум'яниться.

Подавати охолодженим.
Порада:
Паштет можна також пастеризувати в невеликих баночках, а потім зберігати в холодильнику протягом декількох тижнів. Замість грибів, спробуйте додати маслини, каперси, або сушені помідори!
Смачного!