стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Котлети з баклажанів



Котлети з баклажанів


Вам знадобиться для котлет з баклажанів:

  • 2 середніх баклажана, очистити від шкірки і дрібно нарізати
  • 150 г тертого сиру
  • 1/2 склянки панірування
  • 2 яйця
  • жменя посіченої свіжої петрушки
  • 1/2 невеликої цибулини, дрібно нарізати
  • 1 зубчик часнику, подрібнити
  • 1 ч.л. солі
  • 1/2 ч.л. свіжомеленого чорного перцю
  • 1 стакан олії для смаження

Спосіб приготування котлет з баклажанів:
Покладіть баклажани в мисочку, придатну для мікрохвильової печі, і готуйте в мікрохвильовій печі на середньо-високому режимі 3 хвилини. Перемішайте баклажани і включіть ще на 2 хвилини.

Баклажани повинні бути ніжними. Якщо потрібно, увімкніть ще раз на 2 хвилини. Злийте всю рідину з баклажанів і розімніть в пюре.

Змішайте сир, панірувальні сухарі, яйця, петрушку, цибулю, часник, сіль і перець з баклажанним пюре. Добре перемішайте.

Зліпіть котлети. Нагрійте олію у великій сковороді. Обсмажте котлети по 5 хвилин з кожного боку до золотистого кольору. Котлети з баклажанів готові.
Смачного!