стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Тушковані баклажани з овочами



Тушковані баклажани з овочами


Вам знадобиться для тушкованих баклажанів:

  • 2 головки цибулі
  • 2 помідорами
  • 2 болгарських перцю
  • 2 моркви
  • пучок зелені

Спосіб приготування тушкованих баклажанів:
Овочі всі добре промиваємо. Цибулю чистимо і нарізаємо соломкою. Обсмажуємо її на олії до золотистої скоринки. Моркву нарізаємо соломкою і додаємо до цибулі. Баклажани нарізаємо кубиками, можна соломкою і так само додаємо в сковороду смажитися. Болгарський перець чистимо від насіння і нарізаємо соломкою. Потім додаємо до овочів смажитися. Помідори нарізаємо кубиками і потім додаємо на сковороду і солимо. Кожні дві хвилини помішувати овочі.

Як тільки овочі обсмажаться, то додаємо дрібно порізану зелень. Тушкуємо ще 10 хвилин і можна подавати до столу. Тушковані баклажани готові.
Смачного!