стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Овочі запечені



Овочі запечені


Вам знадобиться для запечених овочів:

  • м'якоть яловичини - 150 грам
  • цибуля - 1-2 головки
  • морква - 1 штука
  • корінь селери - 1-2 штуки
  • баклажан - 1 штука
  • пюре картопляне - 150 грам
  • шпик - 30 грам
  • масло - 1 столова ложка
  • панірувальні сухарі - 1 столова ложка
  • перець чорний мелений, сіль за смаком

Спосіб приготування запечених овочів:
М'ясо та овочі, крім баклажана, пропускаєте через м'ясорубку, солите, перчите.

Баклажан ошпарюєте і знімаєте з нього шкірку.

Горщик змащуєте маслом, на дно кладете картопляне пюре, а зверху - масу з м'яса і овочів, порізаний скибочками баклажан, кубики шпику, масло. Додаєте сухарі і запікаєте до повної готовності.

При подачі оформляєте зеленню петрушки. Овочі запечені готові.
Смачного!