Вам знадобиться:
кабачки - 1-2 штуки
яйця - 2 штуки
борошно - 2 столові ложки
кріп - за смаком
часник - за смаком
сіль - за смаком
олія - для смаження
Спосіб приготування кабачків в клярі:
Помийте кабачки, обсушіть їх, наріжте кружальцями, посоліть і залиште на півгодини. Потім злийте з кабачків рідину що виділилася.
Щоб приготувати кляр, збийте яйця, додайте борошно і перемішайте, щоб вийшла однорідна маса.
Потім умочіть кожен кружок кабачка в кляр, викладіть у фритюр і смажте з кожного боку до утворення рум'яної скоринки. Викладіть кабачки на паперовий рушник, щоб дати стекти зайвій олії.
Потім помийте кріп і зелень часнику, обсушіть і дрібно наріжте.
Викладіть на блюдо шар кабачків, потім шар подрібненої зелені і знову шар кабачків. Викладайте кабачки з зеленню шарами, поки не закінчаться всі продукти, і подавайте до столу. Кабачки в клярі готові.
Смачного!