Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Розведіть дріжджі у воді.
У глибокій мисці змішайте борошно і сіль. Додайте дріжджі і замісити тісто. Якщо тісто дуже туге, додайте трохи води. Або навпаки, якщо воно занадто рідке - додайте борошна.
Викладіть тісто на посипаний борошном стіл і місіть поки воно не збереться в кулю, і не стане гладким і еластичним.
Змастіть пластикову миску олією, викладіть в неї тісто і прикрийте або харчовою плівкою або вологим рушником. Покладіть тісто в тепле місце години на 2. Воно повинне збільшитися в два рази.
Тепер можна готувати піцу. Я люблю корж для піци середньої товщини. З пропорцій, які я навела вище, можна зробити три піци. Розкачайте третину тісту. Викладіть його на змащене олією кругле деко.
Змастіть корж томатним соусом, можна змастити майонезом. Розкладіть тонкі скибочки ковбаси. Посипте тертим сиром. Поставте піцу в розігріту до 200 С духовку, приблизно на 15-20 хвилин, поки край злегка не підрум'яниться. Тепер Ви знаєте як готувати піцу.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти:
Коментарі:
Дуже смачно виглядає і дуже смачно
Автор: Ангеліна
Дата: 2015-08-20