Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Миємо та чистимо овочі. Крупно нарізаємо 1 моркву і цибулину, 2 зубчики часнику ділимо навпіл, половину кореня імбиру шаткуємо тонкими кружечками.
Промиваємо курячі грудки, кладемо в каструлю, додаємо нарізані овочі і заливаємо 1,5 л води. Солимо і кидаємо горошини перцю. Після закипання відразу зменшуємо вогонь до малого і на ньому під кришкою бульйон вариться півгодини. Більш сильний вогонь знищить прозорість бульйону.
Шаткуємо тонкою соломкою білокачанну капусту, на дрібні суцвіття розбираємо цвітну капусту. Решта 3 моркви перетворюємо в оберемок помаранчевих кружечків. Перець чилі, видаливши насіння, нарізаємо тонкими кільцями, а часник та імбир - тонкими пластинками.
З готового бульйону виймаємо грудки, прибираємо моркву і цибулю, ретельно проціджуємо бульйон і - знову на вогонь. Закипіло - кладемо в бульйон цвітну капусту, через 5 хвилин додаємо моркву і після закипання варимо 5 хвилин.
Нарешті закладаємо білокачанну капусту, якій відпускаємо на варіння ще 5 хвилин.
Великими шматочками нарізаємо курячі грудки, опускаємо в каструлю, а слідом, для пікантного смаку - чилі, часник та імбир. Суп останній раз закипів - вимикаємо вогонь, накриваємо кришкою і рушником, даємо постояти 15-20 хвилин - і подаємо.
Щоразу після закипання супу переводимо вогонь на малий і варимо під кришкою. Пікантний курячий суп готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: