Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
М'ясний бульйон ставимо на вогонь, засипаємо кмин. Як тільки закипить - переводимо на самий маленький вогонь і даємо повільно покипіти 10 хвилин.
Нарізаємо білий хліб дрібними кубиками, викладаємо в сковороду з розігрітим вершковим маслом і обсмажуємо - на вогні поменше середнього - до ніжного кремово-рожевого кольору.
В останню хвилинку кипіння заливаємо в бульйон вершки, розмішуємо і знімаємо з вогню. Акуратно помішуючи, засипаємо тертий сир, заправляємо сіллю і перцем за смаком.
Розливаємо по тарілках і додаємо рубану зелень петрушки і по жменьці грінок. Швейцарський суп з сиром готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: