Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Картоплю і яйце відварюємо. М'ясо курки варимо в солоній воді. Тепер викладаємо салат шарами, і кожен шар змащуємо майонезом і трохи солимо. На дно тарілки викладаємо гриби і посипаємо їх різною зеленню. Потім тертий сир. Волоські горіхи, дрібно подрібнені. Моркву, натерту на великій тертці. Потім поливаємо все майонезом. Наступним шаром викладаємо яйце, дрібно нарізане, і знову поливаємо майонезом. М'ясо нарізаємо кубиками й викладаємо поверх яйця. Заливаємо майонезом. Картоплю натираємо на дрібній тертці й кладемо поверх м'яса. Зверху волоські горіхи та майонез. Та останній шар, шапочки грибів. Потім салат відправляємо в холодильник на 20 хвилин.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: