Вам знадобиться для торта пташине молоко:
Спосіб приготування торта пташине молоко:
Коржі: Збити масло кімнатної температури з цукром. Додати яйце, ванілін і ще раз добре збити. Всипати борошно. Замісити тісто.
Розподілити тісто в два кола по діаметру форми. Випікати в заздалегідь розігрітій духовці при 230 градусах 10-12 хв. Остудити коржі. Остиглий корж покласти у форму.
Суфле для торта пташине молоко: Збити масло кімнатної температури зі згущеним молоком. Желатин залити водою і залишити на 30 хв. Воду з цукром довести на повільному вогні до кипіння. Варити 5 хв, постійно помішуючи лопаткою.
Білки збити з ваніліном і лимонною кислотою. Продовжуючи збивати, влити гарячий сироп тонкою цівкою. Розпустити желатин.
Білки вмішати в масло зі згущеним молоком і влити желатин. Збити міксером на низькій швидкості до тих пір, поки маса не стане однорідною. Вилити половину суфле у форму з коржем. Покласти ще один корж. Влити суфле що залишилось. Прибрати в холодильник на 3год
Глазур для торта пташине молоко: Розтопити шоколад з вершками. Розподілити глазур по торту. Прибрати в холодильник (бажано на ніч). За бажанням прикрасити готовий торт ягодами. Торт пташине молоко готовий.
Смачного!
Супировий тортик!
Автор: Галя
Дата: 2012-12-21