стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Рецепт торта «Медовий рижик»



Рецепт торта «Медовий рижик»

Рецепт торта «Медовий рижик»
автор рецепта Автор: Оксана



Вам знадобиться для торта «Медовий рижик»:

  • яйця - 2 штуки
  • цукор - 500 грамів
  • вершкове масло - 100 грамів
  • борошно - 600 грамів
  • мед - 2 чайні ложки
  • сода - 1 чайна ложка
  • сметана - 250 мілілітрів
  • соняшникова олія - для змащування
  • кокосова стружка - для прикраси

Спосіб приготування торта «Медовий рижик»:
Розітріть яйця з 250 грамами цукру, потім додайте до них мед з розм'якшеним соняшниковою олією. Потім поставте підготовлену суміш на водяну баню, покладіть чайну ложку соди і збивайте до утворення бульбашок і збільшення маси вдвічі.
 
Потім приберіть масу з вогню, покладіть в неї 2,5 склянки борошна і замісіть тісто. Поставте готове тісто в тепло на годину.
 
Далі розподіліть тісто на 4 частини і спечіть в духовці 4 коржі, заздалегідь розігрівши її до 200 градусів.
 
Потім збийте сметану з цукром, що залишилася і змастіть цією сумішшю коржі. Викладайте коржі один на одного, промазуючи їх кремом і зверху і з боків. Потім викладіть готовий торт на блюдо, посипте його кокосовою стружкою і подайте до столу. Торт медовий рижик готовий.
Смачного!



Коментарі:

клас!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Автор:   ира
Дата:   2012-12-21

клас!!!!!!

Автор:   олександра
Дата:   2012-12-26

виглядит вкусно сейчас попробуем!!

Автор:   юля и нася
Дата:   2013-03-29