Вам знадобиться для торта «Медовий рижик»:
Спосіб приготування торта «Медовий рижик»:
Розітріть яйця з 250 грамами цукру, потім додайте до них мед з розм'якшеним соняшниковою олією. Потім поставте підготовлену суміш на водяну баню, покладіть чайну ложку соди і збивайте до утворення бульбашок і збільшення маси вдвічі.
Потім приберіть масу з вогню, покладіть в неї 2,5 склянки борошна і замісіть тісто. Поставте готове тісто в тепло на годину.
Далі розподіліть тісто на 4 частини і спечіть в духовці 4 коржі, заздалегідь розігрівши її до 200 градусів.
Потім збийте сметану з цукром, що залишилася і змастіть цією сумішшю коржі. Викладайте коржі один на одного, промазуючи їх кремом і зверху і з боків. Потім викладіть готовий торт на блюдо, посипте його кокосовою стружкою і подайте до столу. Торт медовий рижик готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти:
Коментарі:
клас!!!!!!
Автор: олександра
Дата: 2012-12-26
виглядит вкусно сейчас попробуем!!
Автор: юля и нася
Дата: 2013-03-29
клас!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Автор: ира
Дата: 2012-12-21