стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Солоні помідори



Солоні помідори

Солоні помідори
автор рецепта Автор: Марта
кухня Кухня: Українська



Вам знадобиться для солоних помідорів:

  • Виходить: 3 л
  • кріп
  • 2 лаврових листа
  • 1/2 ч.л. гвоздики
  • 1 ч. л. запашного перцю
  • помідори
  • 1 ст.л солі з гіркою
  • 3 ст.л цукру
  • 1 ч.л. оцтової есенції

Спосіб приготування солоних помідорів:
У стерилізовані банки укласти на дно кріп, лавровий лист, гвоздику, запашний перець. Потім щільно укласти помідори. Помідори краще брати однакового розміру.

Закип'ятити воду. Залити банки окропом, дати постояти 15 хвилин.

Воду з банок злити в каструлю, знову довести до кипіння, знову залити помідори, дати постояти 10 хвилин, потім знову повернути воду в каструлю. Тепер додати сіль, цукор і оцет, довести до кипіння. Залити отриманим розсолом помідори. Закупорити. Солоні помідори готові.
Смачного!