стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Французький салат



Французький салат

Французький салат
автор рецепта Автор: Вікторія



Вам знадобиться:

  • 250 г салатного листя
  • 100 г фети
  • 1/3 склянки сушеної журавлини
  • 1/3 склянки нарізаного мигдалю
  • 1/4 склянки оливкової олії (для заправки)
  • 2 ч.л. солодкої гірчиці (для заправки)
  • 1 зубчик часнику (для заправки)
  • 1 ст.л. бальзамічного оцту (для заправки)
  • 1 ч.л. меду (для заправки)
  • 2 ст.л. лимонного соку (для заправки)
  • щіпка білого перцю (для заправки)

Спосіб приготування:
У тарілку викласти салатні листя.

На сковороді злегка обсмажити мигдаль. Порізати його тонкими часточками, поки він ще теплий.

Фету порізати невеликими кубиками.

Викласти фету поверх салатних листків. Посипати мигдалем і журавлиною.

Приготувати заправку - оливкову олію змішати з медом і гірчицею. Додати лимонний сік, перець, дрібно порубаний часник і бальзамічний оцет. Все добре змішати і тут же вилити в салат. Французький салат готовий.
Смачного!