стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Баклажани тещин язик



Баклажани тещин язик

Баклажани тещин язик
автор рецепта Автор: Ліля



Вам знадобиться для тещиного язика:

  • 2 баклажани
  • 3 середніх помідора
  • 200 г олії
  • 2 зубчики часнику
  • 100 г майонезу
  • 2 яица
  • 150 г борошна (1 склянка)

Спосіб приготування тещиного язика:
Баклажани нарізати уздовж, на язички 1.5-2 см завтовшки. Викласти в ємність і залити солоною водою на 30 хв, щоб вийшла гіркота. Потім викласти на сухий рушник, щоб стекла вода.

Язички баклажана обваляти в борошні і в яйці і посмажити на сковороді. Захололі язички викласти на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки олії.

Часник пропустити через чеснокодавку і змішати з майонезом.

Помідори порізати кружальцями.

Язички змастити майонезом, покласти кружечок помідора і скласти навпіл. Баклажани тещин язик готові.
Смачного!