Вам знадобиться:
кабачки - 1 кілограм
морква - 3 штуки
ріпчаста цибуля - 3 штуки
помідори - 2-3 штуки
часник-2 зубчики
оливкова олія - 50 грамів
сіль - за смаком
Спосіб приготування кабачків, фаршированих овочами:
Помийте, почистіть, наріжте товстими кружечками кабачки і вийміть з них частину м'якоті. Потім укладіть кабачки на деко, змастивши його олією.
Помийте, почистіть і поріжте ріпчасту цибулю на півкільця. Помийте морква, почистіть її, натріть на тертці і обсмажте в олії разом з цибулею. Помийте, обсушіть, поріжте помідори на часточки і з'єднайте їх з морквою і цибулею. Помийте часник, почистіть його, пропустіть через часникодавку і змішайте з овочами. Все добре посоліть і смажте до напівготовності.
Потім викладіть обсмажені овочі в центр кабачків, зверху посипте тертим сиром і помістіть в духовку.
Запікайте фаршировані кабачки в духовці, яку потрібно заздалегідь розігріти до температури 180 градусів, протягом 40-45 хвилин. Кабачки фаршировані овочами готові.
Смачного!