стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Вафельний торт зі згущеним молоком



Вафельний торт зі згущеним молоком


Вам знадобиться для вафельного торта:

  • 6 готових вафельних коржів
  • 1 банка вареного згущеного молока
  • 200 г масла
  • 1/2 склянки лісових (або волоських) горіхів
  • для глазурі
  • 2 ст.л. цукру
  • 2 ст.л. масла
  • 2 ст.л. какао
  • 2 ст.л. сметани

Спосіб приготування вафельного торта:
Варене згущене молоко збити з маслом кімнатної температури. Додати дрібно змолоті горіхи, перемішати.

Коржі змастити отриманим кремом, приблизно по 2 ст.л. на кожен корж. Зібрати торт.

Приготувати глазур, щоб залити верх торта в каструльці розтопити масло з цукром, поки цукор повністю не розчиниться. Додати какао, перемішати. Маса повинна стати однорідною. Потім додати сметану і постійно перемішуючи варити кілька хвилин, поки маса не стане глянцевою. Вилити поверх торта, залишити на 1 год для просочення. Вафельний торт зі згущеним молоком готовий.
Смачного!