стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Рис з овочам



Рис з овочам

Рис з овочам
автор рецепта Автор: Люба



Вам знадобиться для рису з овочами:

  • Рис басматі -200 гр
  • морква 1 шт
  • цибуля порей - 1 шт (біла частина)
  • часник - 1 зубчик
  • сіль, насіннячко кардамону, гвоздика, перець горошком

Спосіб приготування рису з овочами:
Відварити рис у рисоварці в підсоленій воді. Можна додати насіннячко кардамону, гвоздику і чорний перець горошком.

Поки вариться рис готуємо овочі: Цибулю порей добре промити й нарізати тонкими кільцями.

Моркву натерти на крупній тертці.

Часник дрібно нарізати.

Все разом обсмажити у великій сковороді на невеликій кількості олії. Можна додати трохи насіння тмину.

Коли рис звариться і поки він ще гарячий перемішати його. Готовий рис додати в обсмажені овочі і перемішати.

Якщо ви використовуєте тільки що зварений рис, то достатньо лише трохи обсмажити рис разом з овочами. Просто щоб вони "подружилися".

Якщо ж ви використовуєте раніше зварений рис, то обсмажуйте подовше. Рис з овочами готовий.
Смачного!