стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Рецепт медового торта



Рецепт медового торта

Рецепт медового торта
автор рецепта Автор: Віка



Вам знадобиться для медового торта:

  • для тіста:
  • 2 яйця,
  • 3ст. борошна,
  • 250г цукру,
  • 100г масла вершкового (шоколадного),
  • 2ст. л. меду,
  • 2ч.л. соди погашеної оцтом.
  • для крему:
  • 3 яйця,
  • 0,5 кг цукру,
  • 200г вершкового масла (шоколадного),
  • 250мл молока,
  • 1ст.л. борошна.

Спосіб приготування медового торта:
Яйця розтерти з цукром, додати соду і мед, з'єднати з натертим на крупній тертці маргарином, підігріти на водяній бані до повного розчинення. Всипати борошно, замісити м'яке еластичне тісто, розділити на 7-8 частин.

Кожну частину розкачати тонко, викласти у змащену маслом форму, спекти коржі в розігрітій до 220-250 градусів духовці (5-7 хвилин кожен). Теплі коржі промазати кремом, зібрати медовий торт.

Для крему жовтки збити з 250г цукру, влити молоко, всипати борошно, перемішати, підігріти, не доводячи до кипіння. Охолодити, додати розм'якшене масло, збити. Білки збити окремо з цукром, з'єднати з жовткова масою, перемішати.

Прикрасити медовий торт за бажанням. Медовий торт готовий.
Смачного!



Коментарі:

Ум...виглядає апетитно!

Автор:   Альбіна
Дата:   2013-12-30