Вам знадобиться для медового торта:
Спосіб приготування медового торта:
Яйця розтерти з цукром, додати соду і мед, з'єднати з натертим на крупній тертці маргарином, підігріти на водяній бані до повного розчинення. Всипати борошно, замісити м'яке еластичне тісто, розділити на 7-8 частин.
Кожну частину розкачати тонко, викласти у змащену маслом форму, спекти коржі в розігрітій до 220-250 градусів духовці (5-7 хвилин кожен). Теплі коржі промазати кремом, зібрати медовий торт.
Для крему жовтки збити з 250г цукру, влити молоко, всипати борошно, перемішати, підігріти, не доводячи до кипіння. Охолодити, додати розм'якшене масло, збити. Білки збити окремо з цукром, з'єднати з жовткова масою, перемішати.
Прикрасити медовий торт за бажанням. Медовий торт готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти:
Коментарі:
Ум...виглядає апетитно!
Автор: Альбіна
Дата: 2013-12-30