Вам знадобиться:
Спосіб приготування торта Сметанник в мультиварці:
Яйця і цукор збити в густу піну. Збивати 5 хвилин, поки цукор не розчиниться повністю, і маса не загусне.
Обережно додати 1 склянку борошна, злегка перемішати. Викласти у змащену чашу мультиварки.
Пекти в режимі випічка 45 хвилин. Перевірте сірником на готовність. Якщо виходить чистий - готове, якщо ні - залиште в режимі підігріву, бісквіт дійде.
Поки бісквіт печеться - зробити крем. Щоб сметану краще збивати, вона повинна бути холодною. Додати в сметану 1 стакан цукру і збивати міксером на самій високій швидкості не менше 10 хвилин. Крем в якийсь момент починає густішати. Прибрати крем в холодильник.
Бісквіт дістати з мультиварки, остудити повністю, розрізати на 2 половини горизонтально.
Промазати кремом і прикрасити шоколадом. Прибрати в холодильник до подачі на стіл.
Сметанний крем: Якщо хочете отримати густий крем, беріть 500 г сметани, покладіть в шматок марлі (у 2-3 шари) і підвісьте, щоб зцідити сироватку. Після цього сметана легше зіб'ється і крем буде густіше. Торт Сметанник в мультиварці готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: