стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Торт Сметанник в мультиварці



Торт Сметанник в мультиварці

Торт Сметанник в мультиварці
автор рецепта Автор: Марта



Вам знадобиться:

  • тісто
  • 3 яйця
  • 1 склянка цукру
  • 1 склянка борошна
  • крем
  • 400 г сметани (25% і вище)
  • 3/4 склянки цукру

Спосіб приготування торта Сметанник в мультиварці:
Яйця і цукор збити в густу піну. Збивати 5 хвилин, поки цукор не розчиниться повністю, і маса не загусне.

Обережно додати 1 склянку борошна, злегка перемішати. Викласти у змащену чашу мультиварки.

Пекти в режимі випічка 45 хвилин. Перевірте сірником на готовність. Якщо виходить чистий - готове, якщо ні - залиште в режимі підігріву, бісквіт дійде.

Поки бісквіт печеться - зробити крем. Щоб сметану краще збивати, вона повинна бути холодною. Додати в сметану 1 стакан цукру і збивати міксером на самій високій швидкості не менше 10 хвилин. Крем в якийсь момент починає густішати. Прибрати крем в холодильник.

Бісквіт дістати з мультиварки, остудити повністю, розрізати на 2 половини горизонтально.

Промазати кремом і прикрасити шоколадом. Прибрати в холодильник до подачі на стіл.

Сметанний крем: Якщо хочете отримати густий крем, беріть 500 г сметани, покладіть в шматок марлі (у 2-3 шари) і підвісьте, щоб зцідити сироватку. Після цього сметана легше зіб'ється і крем буде густіше. Торт Сметанник в мультиварці готовий.
Смачного!