Вам знадобиться для медового торта:
Спосіб приготування медового торта з шоколадним кремом:
Яйця, цукор і мед збити міксером до утворення щільної світлої маси. Збивати довго, не менше 10-15 хвилин, поки маса не збільшиться в 4 рази.
Потім просіяти борошно. Поступово, додати борошно, перемішуючи.
Форму застелити пекарським папером, і вилити тісто. Випікати корж при температурі 180С приблизно 30-40 хвилин, готовність коржа перевірити шпажкою. Остудити бісквіт у формі.
Збити сметану з цукром, а потім додати вершки. Відкласти частину крему, для покриття верхнього коржа, в решту додати какао, перемішати, якщо необхідно, трохи збити.
Готовий бісквіт розрізати на 3 частини. Промазати коржі кремом, верхній корж змастити білим кремом.
Прикрасити за бажанням. Медовий торт з шоколадним кремом готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: