стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Медовий торт з шоколадним кремом



Медовий торт з шоколадним кремом

Медовий торт з шоколадним кремом
автор рецепта Автор: Галя



Вам знадобиться для медового торта:

  • для бісквіту
  • 6 яєць
  • 160 г цукру
  • 2 ст.л. меду
  • 190 г борошна
  • для крему
  • 350 г сметани
  • 350 г вершків
  • 1 склянка цукру
  • 2 ст.л. какао-порошку

Спосіб приготування медового торта з шоколадним кремом:
Яйця, цукор і мед збити міксером до утворення щільної світлої маси. Збивати довго, не менше 10-15 хвилин, поки маса не збільшиться в 4 рази.

Потім просіяти борошно. Поступово, додати борошно, перемішуючи.

Форму застелити пекарським папером, і вилити тісто. Випікати корж при температурі 180С приблизно 30-40 хвилин, готовність коржа перевірити шпажкою. Остудити бісквіт у формі.

Збити сметану з цукром, а потім додати вершки. Відкласти частину крему, для покриття верхнього коржа, в решту додати какао, перемішати, якщо необхідно, трохи збити.

Готовий бісквіт розрізати на 3 частини. Промазати коржі кремом, верхній корж змастити білим кремом.

Прикрасити за бажанням. Медовий торт з шоколадним кремом готовий.
Смачного!