стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Рогалики з варенням



Рогалики з варенням

Рогалики з варенням
автор рецепта Автор: Леся



Вам знадобиться для рогаликів з варенням:

  • 2 склянки борошна
  • 1/3 склянки цукру
  • 1/4 ч.л. солі
  • 200 г вершкового масла
  • 250 г вершкового сиру (наприклад, філадельфія)
  • 2 ч.л. ванільного екстракту
  • 1/3 склянки густого варення
  • 2 ст.л. цукрової пудри

Спосіб приготування рогаликів з варенням:
Сир і масло повинні бути приблизно кімнатної температури. Сир збити з цукром і ваніллю.

Додати масло, продовжувати збивати, поки маса не стане однорідною. Всипати сіль.

Потроху додати всю муку. Вимісити тісто. Розрізати його на 4 рівні частини. Обернути плівкою і поставити в холод на 30 хвилин.

Вийняти з холодильника тільки один шматок-розкачати його в круглий пласт, товщиною близько 3-5 мм. Розрізати круг на 12 сегментів. (спочатку на 4 частини, потім кожну ще на 3 частини)

На основі отриманих трикутників викласти трохи варення. Згорнути рогаликом, починаючи з широкого кінця і закінчуючи куточком.

Першу порцію рогаликів викласти на деко і прибрати в холод.

Дістати другий шматок тіста. Повторити всі дії-зробити рогалики, знову прибрати їх в холод.

Зробити рогалики з усього тіста.

Розігріти духовку до 200 градусів. Пекти рогалики 15 хвилин.

Зверху посипати цукровою пудрою. Рогалики з варенням готові.
Смачного!