стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Рулет з сирним кремом



Рулет з сирним кремом

Рулет з сирним кремом
автор рецепта Автор: Катя



Вам знадобиться для рулету з сирним кремом:

  • 100 мл молока
  • 50 г вершкового масла
  • 5 яєць
  • 1 склянка цукру
  • 1 склянка борошна
  • 60 г крохмалю
  • 1 ч.л. розпушувача
  • Для начинки:
  • 300 г кисломолочного сиру
  • 150 г вершкового масла
  • 10 ст.л. згущеного молока
  • 1 пакетик ванільного цукру
  • цукрова пудра для посипання
  • тертий шоколад

Спосіб приготування рулету з сирним кремом:
У каструльку налити молоко, додати вершкове масло і поставити на вогонь. Довести до кипіння, зняти з вогню.

У великій мисці збити яйця з цукром в пишну світлу масу. Змішати сухі інгредієнти: борошно, крохмаль і розпушувач. У миску зі збитими яйцями просіяти борошно з розпушувачем і крохмалем.

В отримане тісто влити молочно-масляну суміш, перемішати.

Розігріти духовку до 180 С. Деко змастити маслом або застелити папером для випічки, вилити тісто тонким шаром близько 1 см.

Випікати 10-12 хвилин, корж не повинен сильно підрум'яниться, інакше він буде ламатися при скручуванні в рулет.

Готовий корж перекласти гарячим на рушник і скрутити в рулет, укривши рушником. Залишити, щоб рулет охолов.

Сир протерти через сито. Масло кімнатної температури збити зі згущеним молоком, додати сир і ванільний цукор, все знову збити міксером. У сирну начинку додати тертий шоколад.

Акуратно розгорнути рулет, викласти сирний крем, рівномірно розподілити і знову згорнути. Прибрати в холодильник на кілька годин для просочення. Готовий рулет з кремом посипати цукровою пудрою. Рулет з сирним кремом готовий.
Смачного!