Вам знадобиться для рулету з сирним кремом:
Спосіб приготування рулету з сирним кремом:
У каструльку налити молоко, додати вершкове масло і поставити на вогонь. Довести до кипіння, зняти з вогню.
У великій мисці збити яйця з цукром в пишну світлу масу. Змішати сухі інгредієнти: борошно, крохмаль і розпушувач. У миску зі збитими яйцями просіяти борошно з розпушувачем і крохмалем.
В отримане тісто влити молочно-масляну суміш, перемішати.
Розігріти духовку до 180 С. Деко змастити маслом або застелити папером для випічки, вилити тісто тонким шаром близько 1 см.
Випікати 10-12 хвилин, корж не повинен сильно підрум'яниться, інакше він буде ламатися при скручуванні в рулет.
Готовий корж перекласти гарячим на рушник і скрутити в рулет, укривши рушником. Залишити, щоб рулет охолов.
Сир протерти через сито. Масло кімнатної температури збити зі згущеним молоком, додати сир і ванільний цукор, все знову збити міксером. У сирну начинку додати тертий шоколад.
Акуратно розгорнути рулет, викласти сирний крем, рівномірно розподілити і знову згорнути. Прибрати в холодильник на кілька годин для просочення. Готовий рулет з кремом посипати цукровою пудрою. Рулет з сирним кремом готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: