стрілка навігації     стрілка навігації  Як зробити піцу



Як зробити піцу

Як зробити піцу
автор рецепта Автор: Ліда



Вам знадобиться для піци:

  • 250-300 г тіста для піци
  • соус для піци
  • 150 г шинки та/або ковбаси напівкопченої
  • 100-130 г свіжих або заморожених печериць
  • 6-10 маслин і/або оливок
  • 150 г сиру моцарелла для піци
  • 3-4 щіпки італійських або прованських трав

Спосіб приготування піци:
Купуємо готове дріжджове тісто в супермаркеті.

Спеціально для піци червоний соус краще приготувати самим, це не вимагає особливих зусиль, зате поліпшує смак піци.

А поки - протираємо вологою серветкою і нарізаємо печериці, а заморожені (нарізані) розморожуємо і віджимаємо зайву рідину. Підуть і консервовані з банки.

Кришимо на кубики або соломкою шинку і ковбасу, оливки і маслини. Трем крупно сир.

Кладемо на стіл пекарський папір, розкачуємо на ньому коло тіста для піци, переносимо на деко.

Наносимо на всю поверхню соус для піци. Посипаємо шинкою, ковбасою, на них розкладаємо печериці, часточки маслин. Засипаємо все це багатство сиром.

Духовка при 225 С випікає нашу піцу за 7-9 хвилин. Тепер Ви знаєте як зробити піцу.
Смачного!