Вам знадобиться для корзинок з кремом:
Спосіб приготування корзинок з кремом:
Масло нарізаємо шматочками і разом з борошном рубаємо ножем на дошці, поки не доведемо до стану дрібної крихти. Збираємо горбком, зверху робимо ямку, додаємо яйце і яєчний жовток (їх варто заздалегідь збовтати виделкою), цукор і сіль, висипаємо і ванільний цукор.
Замішуємо тісто, скачуємо, обертаємо плівкою - і нехай півгодини побуде в холодильнику.
Брусницю обливаємо окропом і залишаємо в друшляку, щоб стекла рідина.
Включаємо духовку на 180С. Змащуємо вершковим маслом формочки, якщо вони у нас металеві.
Тісто ділимо на 10 частин, скачуємо кульками і розкачуємо з них невеликі коржі.
Викладаємо коржі в формочки, придавлюємо і наколюємо виделкою. Випікаються вони приблизно 20 хвилин до рум'яності. Даємо корзинкам охолонути і акуратно виймаємо.
З 200 г цукру і і 7 ст. ложок води варимо сироп.
Швидко збиваємо блендером або міксером яєчні білки в тугу піну, не припиняючи збивати, обережно вливаємо гарячий (але не киплячий) сироп. Готовим кремом наповнюємо кондитерський шприц.
Розкладаємо на дно корзинок брусницю, заповнюємо кремом і прикрашаємо шматочками мармеладу. Корзинки з кремом готові.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: