Рецепти тістечок, які можна приготувати в домашніх умовах. У розділі ви знайдете рецепти тістечка картопля, заварних тістечок, еклери, капкейки, пісочні кошики та інші солодкі смаколики. Спробуйте наші рецепти тістечок.
Шоколадне тістечко-суфле без випічки
Дуже смачний, нескладний у приготуванні десерт. Його можна приготувати в маленьких формочках або ж у формі торта, але тоді інгредієнти потрібно подвоїти.
детальніше...
Автор: Віка
Переглядів: 602
Традиційно сирники смажать на сковороді. Але корисніше буде їх запекти в духовці. Іноді для їх приготування використовується манка. Тоді вони виходять більш повітряними. Ароматні ванільні сирники дуже добре доповнить холодне молоко.
детальніше...
Автор: Юля
Переглядів: 449
Рисовий пудинг в апельсинової карамелі
Солодкий і ароматний, вершково-кремовий пудинг з рису може бути десертом, а може сніданком або полудником у вихідний день. У будь-якому разі він смачний, як теплим, так і холодним.
детальніше...
Автор: Люба
Переглядів: 420
Шоколадна версія улюбленого італійського печива. Якщо хочете, можете замінити воду молоком в яєчної мастила.
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 735
Справжній смак середземномор'я - ароматна пахлава з горіхами і сухофруктами. Пахлаву роблять з листкового тіста філо - листи цього тіста дуже тонкі, самим такі зробити складно, зручніше купити готове.
детальніше...
Автор: Віка
Переглядів: 822
Багато разів випробуваний рецепт моєї мами тіста для еклерів. Чудово з будь-яким видом крему! Цей варіант - зі збитими вершками.
детальніше...
Автор: Валя
Переглядів: 1159
Швидкий варіант десерту, приготованого з листкового тіста і половинками слив, для всіх любителів швидкої випічки.
детальніше...
Автор: Ліля
Переглядів: 672
Рецепт капкейків тірамісу з кремом з маскарпоне і збитих вершків. Кекси можна просочити сиропом з кавового лікеру. Я пекла для дітей, тому не просочувала.
детальніше...
Автор: Наталя
Переглядів: 778
Яблука, горіхи і кориця роблять ці тістечка дуже смачними. У моєму домі вони довго не лежать!
детальніше...
Автор: Валя
Переглядів: 782
У цих шоколадних тістечок середина - тягуча і густа, як шоколадний мус. Так виходить через те, що пекти їх потрібно всього 6-7 хвилин. Тістечка можна прикрасити ягодами або збитими вершками.
детальніше...
Автор: Галина
Переглядів: 736
Шоколадні тістечка Брауні з бананом. Ці тістечка практично не піднімаються, в них немає ні соди, ні розпушувача. Вони повинні залишатися ніжними і тягучими, злегка вологими всередині.
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 701
Справжнє французьке безе, наче з французької кондитерської. Процес збивання досить тривалий, залежить від вашого міксера. У мене займає 15-20 хвилин.
детальніше...
Автор: Марта
Переглядів: 802
Біскотті з білим шоколадом і курагою
Біскотті - моє улюблене печиво. Вишукане поєднання кураги та білого шоколаду-зроблять його вашим улюбленим доповненням до кави.
детальніше...
Автор: Віка
Переглядів: 791
Класичне французьке тістечко з заварного тіста з заварним кремом. Прикрасьте розтопленим шоколадом або посипте цукровою пудрою.
детальніше...
Автор: Оксана
Переглядів: 779
Спосіб приготування корзинок з кремом:
Масло нарізаємо шматочками і разом з борошном рубаємо ножем на дошці, поки не доведемо до стану дрібної крихти.
детальніше...
Автор: Юля
Переглядів: 1221