стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Брауні з бананом



Брауні з бананом

Брауні з бананом
автор рецепта Автор: Галя



Вам знадобиться:

  • 100 г вершкового масла
  • 100 г шоколаду, порубати
  • 1 яйце
  • 150 г (2/3 склянки) коричневого цукру
  • 1 невеликий стиглий банан, розімяти в пюре
  • 1/2 ч.л. ванілі
  • 1/4 ч.л. солі
  • 100 г (3/4 склянки) борошна

Спосіб приготування:
Розігрійте духовку до 170 C. Змастіть олією квадратну форму для випічки розміром 20 х 20 см.

Розтопіть вершкове масло в каструлі на середньому вогні. Зніміть з вогню, додайте шоколад і помішуйте, поки він не розплавиться. Дайте охолонути 5 хвилин.

Злегка збийте яйця в мисці середніх розмірів. Додайте цукор, банани і ваніль. Вилийте суміш з розтопленим шоколадом в бананову суміш і ретельно перемішайте. Додайте борошно і злегка все перемішайте. Викладіть суміш у підготовлену форму для випічки.

Випікайте в попередньо розігрітій духовці до тих пір, поки паличка, вставлена в центр, на стане виходити, покритою вологими крихтами (не зовсім сухою), приблизно 20 - 25 хвилин. Не перетримаєте в духовці. Дістаньте і дайте охолонути на решітці перед тим, як нарізати на шматочки. Брауні з бананом готовий.
Смачного!