Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Розігрійте духовку до 230 С.
У великій мисці змішайте борошно, цукор, корицю, розпушувач, соду і сіль. Додайте маргарин і порубайте. Зробити поглиблення в центрі. Додайте сметану, 2 ст.л. молока і родзинки, перемішуючи, поки тісто не стане однорідним (додайте ще трохи молока, якщо потрібно).
На посипаній борошном поверхні обережно помісити тісто 8-10 разів. Присипте ще стіл борошном, якщо потрібно, тісто буде липким. Натискаючи рукою, сплюсніть тісто в пласт товщиною 1.5 см. Виріжте булочки келихом з гострим краєм чи формою, вмочаючи келих або формочку кожен раз в борошно. Викладіть на деко для випічки.
Випікайте при температурі 230 С 10-12 хвилин.
глазур:
Змішайте цукрову пудру і 2 ч.л. молока. Полийте глазур'ю булочки. Посипте ще корицею і цукром, якщо хочете. Сметанні булочки з родзинками і корицею готові.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: