Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Розбийте в мисці яйця (не мішайте поки) і залиште, щоб вони дійшли до кімнатної температури. Дістаньте молоко, щоб воно теж було кімнатної температури.
Розігрійте духовку до 230 С. Поставте в неї суху форму для кексиков або невеликі вогнетривкі піалки.
У мисці середніх розмірів трохи збийте яйця, додайте борошно, молоко і сіль і мішайте, поки суміш не стане однорідною; постарайтеся не мішати занадто довго. Тісто вийде рідким.
Швидко змастіть олією 6 вогнетривких піалок або форму для кексиков. Кексіков виходить близько 9 штук. Можна трохи присипати дно манкою або борошном. Заповніть формочки тістом наполовину.
Випікайте при температурі 230 С 20 хвилин. За цей час булочки повинні роздутися і стати золотистими. Зменшіть температуру духовки до 180 С і випікайте ще 15-20 хвилин, щоб булочки пропеклися зсередини. Відразу дістаньте з форм і подавайте гарячими. Повітряні булочки готові.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: