Дуже смачний, нескладний у приготуванні десерт. Його можна приготувати в маленьких формочках або ж у формі торта, але тоді інгредієнти потрібно подвоїти.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
1. Печиво подрібнити у блендері.
2. Додати какао, розм'якшене вершкове масло. Якщо маса розсипається то по чуть-чуть додавайте молоко.
3. У роз'ємну форму (у мене це розрізана пластикова пляшка) викладіть масу і пальцями розрівняйте її рівним шаром. Відправте в холодильник на 1:00.
4. До сиру (творога) додайте вершки.
5. Всипте цукор.
6. Збийте блендером до однорідності. Сир краще брати пастоподібний.
7. Шоколад розтопіть на водяній бані.
8. Додайте шоколад до сиру і знову збийте.
9. Желатин замочіть, дайте набрякнути, а потім прогрійте, щоб желатин розпустився.
10. Додайте желатин до маси і знову збийте anekdot. Розкладіть масу у формочки поверх основи. Відправте в холодильник на 10-12 годин.
11. Вийміть з форми і гарячим ножем вирівняйте краї.
12. Присипте тертим шоколадом або ж какао, і насолоджуйтеся!!! Шоколадне тістечко-суфле без випічки готове.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: