стрілка навігації     стрілка навігації  Крем зі збитих вершків і сметани



Крем зі збитих вершків і сметани

Крем зі збитих вершків і сметани
автор рецепта Автор: Таня



Вам знадобиться:

  • 1/2 склянки жирних вершків (мінімум 30%), охолоджених
  • 1/2 склянки густої сметани
  • 1/4 склянки цукру
  • 1/2 ч.л. ванільного екстракту або ванільного цукру

Спосіб приготування:
Збити сметану з цукром до отримання густого крему.

Окремо збити вершки до стійких піків. Не перебейте, інакше крем вийде зернистим. Змішати сметану і вершки акуратно ложкою. Використовувати для прикраси торта або пирога. Виріб, прикрашений кремом прибрати в холодильник. Крем зі збитих вершків і сметани готовий.
Смачного!