Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Воду довести до кипіння, додати масло, нарізане кубиками, сіль. Готувати, помішуючи, до розчинення масла. Не давати кипіти. Всипати борошно, добре перемішати і проварити 2 хвилини.
Масу трохи остудити. Додавати по 1 -му яйцю за раз, добре перемішуючи.
Деко застелити пергаментним папером. За допомогою кондитерського шприца або мішка з насадкою відсадити тісто у вигляді трубочок.
Розігріти духовку до 180 градусів. Пекти еклери приблизно 35 хвилин. Під час випічки дверцята духовки не відкривати, щоб тістечка не опало.
Готові еклери повністю остудити. Наповнити збитими вершками за допомогою кондитерського шприца.
Шоколад розтопити в мікрохвильовці або на водяній бані. Прикрасити верх еклерів шоколадом. Ось такий рецепт еклерів.
Смачного!
Коментарі:
дуже смачні еклери дякую вам за рецепт ням-нямка
Автор: роксолана
Дата: 2016-07-10