стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Яблучні тістечка



Яблучні тістечка

Яблучні тістечка
автор рецепта Автор: Валя



Вам знадобиться:

  • 1 стакан просіяного борошна
  • 1 ч.л. пекарського порошку
  • 1/4 ч.л. солі
  • 1/4 ч.л. меленої кориці
  • 50 г вершкового масла або маргарину, розтопленого
  • 1/2 склянки коричневого цукру
  • 1/2 склянки звичайного цукру
  • 1 яйце
  • 1 ч.л. ванільного екстракту або ванільного цукру
  • 1/2 склянки нарізаних яблук
  • 1/2 склянки дрібно нарізаних волоських горіхів
  • 2 ст.л. цукру
  • 2 ч.л. меленої кориці

Спосіб приготування:
Розігрійте духовку до 180 С. Змастіть маслом квадратну форму. Просійте разом борошно, розпушувач, сіль і 1/4 ч.л. кориці; відкладіть.

У великій мисці змішайте розтоплене вершкове масло, коричневий цукор і 1/2 склянки звичайного цукру за допомогою дерев'яної ложки до отримання однорідної маси. Додайте яйце і ваніль. Додайте борошно, потім яблука та волоські горіхи. Викладіть все в форму. У чашці або невеликій мисці змішайте решту кориці і цукор, посипте поверх тіста.

Випікайте 25 - 30 хвилин у попередньо розігрітій духовці; готові тістечка повинні бути пружними при дотику. Дайте охолонути у формі і наріжте на квадрати. Яблучні тістечка готові.
Смачного!