стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Апельсиновий кекс



Апельсиновий кекс

Апельсиновий кекс
автор рецепта Автор: Люба



Вам знадобиться:

  • 1 апельсин
  • 150 г цукру
  • 2 ч.л. ванільного цукру
  • 150 г вершкового масла або маргарину
  • 3 яйця
  • 2 ч.л. розпушувача
  • 200-250 г борошна

Спосіб приготування:
Натерти цедру на тертці. Вичавити сік апельсина (повинно вийти 50-70 мл).

Масло розтерти з цукром і ванільним цукром. Додати яйця, перемішати.

Додати сік і цедру, перемішати. Додати борошно, розпушувач, замісити круте тісто.

Викласти тісто у змащені маслом формочки (формочки заповнювати на 2/3) або одну форму для кексу.

Поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати до готовності (30-40 хв). Апельсиновий кекс готовий.
Смачного!