Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
У великій мисці змішайте вершкове масло і цукор до консистенції сметани. Додайте яйце і ретельно збийте.
В іншій мисці змішайте борошно, кукурудзяне борошно, розпушувач і сіль; поступово додайте в масляну суміш. Додайте ваніль і ретельно перемішайте. Якщо хочете, вмішайте родзинки.
З тіста сформуйте кулю, туго загорніть в харчову плівку, і покладіть в холодильник, поки тісто не затвердіє, близько 1 години.
Розкачайте тісто на добре посипаній борошном поверхні в пласт 5-6 мм завтовшки. Виріжте формочками печиво діаметром 7-8 см і викладіть на злегка змащене маслом деко на відстані 2-3 см один від одного.
Випікайте в розігрітій до 180 С духовці 10-12 хвилин, або поки краї не підрум'яняться. Зберігайте в банці що щільно закривається. Печиво з кукурудзяного борошна готове.
Порада:
Печиво краще готувати з кукурудзяним борошном або крупою зовсім дрібного помелу (кукурудзяною манкою).
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: