Таке печиво можна розмалювати з дітьми, наприклад, білком з цукром, імітуючи сніг. На темному тлі білі візерунки будуть добре виглядати!
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
1. Розтопити масло з цукром, ваніллю і медом.
2. Влити теплу воду, перемішати.
3. Трохи остудити і вбити яйце.
4. Потовкти спеції, але не захоплюйтеся k-p.net.ua (ми любимо помірно, приємно щоб було їсти).
5. Змішати розтерті спеції з борошном і розпушувачем.
6. Висипати по частинах в рідку основу і замішувати.
7. Тісто можна готувати заздалегідь і зберігати в холодильнику-буде тільки духмяніше і смачніше!
8. Ділимо навпіл і розкатуєм на дошці з борошном тонко.
9. Вирізаємо фігурки на новорічну тематику або одне велике серце, але тоді треба "просвердлити" в ньому дірочку соломинкою.
10. Я вирішила покрити тим же кавовим сиропом верх, щоб краще прикріпилися прикраси.
11. Посипаємо кольоровий крихтою.
12. Випікаємо 10 хвилин при 180С кожну партію в змащеній формі. Різдвяне печиво готове.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: