Дуже приємне печиво, крихке зовні, м'яке всередині. Не надто солодке, з горіховим смаком.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
1. Горіхи порубати до стану дрібної крихти.
2. Гарбуз нарізати шматочками, запекти в духовці або мікрохвильовій печі, подрібнити в пюре. Збити масло, яйця, цукор і гарбузове пюре.
3. Борошно змішати з горіховою крихтою і розпушувачем, всипати в гарбузову суміш, розмішати.
4. Деко, застелене пекарським папером, викладаємо маленькі "кульки" чайною ложкою.
5. Випікати при 180 * 15 хв. Гарбузове печиво ukr-site.org.ua з горіхами готове.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: