стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Справжнє французьке безе



Справжнє французьке безе

Справжнє французьке безе
автор рецепта Автор: Марта



Вам знадобиться:

  • 4 яєчних білка, кімнатної температури
  • 2 1/4 склянки цукрової пудри

Спосіб приготування:
Розігрійте духовку до 100 С. Викладіть деко пергаментом або фольгою.

У скляній або металевій мисці міксером збийте яєчні білки до появи піни. Маленькими порціями додавайте цукрову пудру, продовжуючи збивати на середній швидкості. Коли суміш стане густою і блискучою, як атлас, припиніть збивати і перекладіть масу в великий кондитерський конверт або в пластиковий пакет з відрізаним куточком. Видавіть на деко невеликі безе, використовуючи велику круглу або різьблену насадку.

Поставте безе в духовку і встановіть дерев'яну ложку між духовкою і дверцятами так, щоб не дати їй повністю закритися. Сушіть 3 години, або поки безе стане сухим і їх можна буде легко зняти з дека.

Дайте повністю охолонути перед тим, як скласти в герметичний контейнер. Зберігати при кімнатній температурі. Справжнє французьке безе готове.
Смачного!