Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Розігрійте духовку до 100 С. Викладіть деко пергаментом або фольгою.
У скляній або металевій мисці міксером збийте яєчні білки до появи піни. Маленькими порціями додавайте цукрову пудру, продовжуючи збивати на середній швидкості. Коли суміш стане густою і блискучою, як атлас, припиніть збивати і перекладіть масу в великий кондитерський конверт або в пластиковий пакет з відрізаним куточком. Видавіть на деко невеликі безе, використовуючи велику круглу або різьблену насадку.
Поставте безе в духовку і встановіть дерев'яну ложку між духовкою і дверцятами так, щоб не дати їй повністю закритися. Сушіть 3 години, або поки безе стане сухим і їх можна буде легко зняти з дека.
Дайте повністю охолонути перед тим, як скласти в герметичний контейнер. Зберігати при кімнатній температурі. Справжнє французьке безе готове.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: