Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Яблука очистити і нарізати скибочками. Скропити лимонним соком, щоб не потемніли.
Розтопити вершкове масло в каструльці мультиварки в режимі підігріву (тоді не доведеться її змащувати). Розтоплене масло вилити в миску і змішати з цукром і ванільним цукром (залиште трохи ванільного цукру для прикраси). Додати по одному яйця, добре збиваючи виделкою або міксером. Додати сметану, розмішати.
Змішати борошно, соду і сіль, додати швидко в тісто, довго не вимішувати.
Приблизно третину яблук розкласти на дні каструльки (дно повинно бути масляним, від розтопленого масла, можна розтопити ще шматочок додатково).
Решту яблука додати в тісто, перемішати. Викласти тісто поверх яблук, закрити кришку, включити режим Випічка на 1 годину, потім дати ще постояти 15-20 хвилин в режимі підігріву. Перевернути з каструльки на тарілку, посипати верх ванільним цукром, якщо є. Яблучний пиріг в мультиварці готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: