стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Біскотті з білим шоколадом і курагою



Біскотті з білим шоколадом і курагою

Біскотті з білим шоколадом і курагою
автор рецепта Автор: Віка



Вам знадобиться:

  • 1 склянка борошна
  • 150 г цукру
  • 1/4 ч.л. солі
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 3 яйця
  • 1 ч.л. ванільного екстракту
  • 1/2 склянки кураги
  • 150 г + 50 г для прикраси білого шоколаду
  • цедра лимона

Спосіб приготування:
Змішати сухі інгредієнти - борошно, сіль, цукор і розпушувач.

Яйця злегка збити з ваніллю і додати до борошна.

Вимісити тісто. Додати до нього дрібно порубаний шоколад, цедру і курагу.

Розігріти духовку до температури 180 С градусів.

Виліпити вологими руками два довгих батончика шириною близько 5 см. Випікати близько 20-25 хвилин.

Вийняти батончики, дати трохи охолонути і нарізати поперек, полосочками шириною близько 2 см.

Укласти на деко і поставити ще на 10 хвилин на верхній рівень в духовці, для рівномірного підсмажування з двох сторін.

Розтопити шоколад в мікрохвильовці в целофановому пакетику. Відрізати куточок і прикрасити біскотті зверху зигзагоподібними лініями. Біскотті з білим шоколадом і курагою готові.
Смачного!