Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Змішати сухі інгредієнти - борошно, сіль, цукор і розпушувач.
Яйця злегка збити з ваніллю і додати до борошна.
Вимісити тісто. Додати до нього дрібно порубаний шоколад, цедру і курагу.
Розігріти духовку до температури 180 С градусів.
Виліпити вологими руками два довгих батончика шириною близько 5 см. Випікати близько 20-25 хвилин.
Вийняти батончики, дати трохи охолонути і нарізати поперек, полосочками шириною близько 2 см.
Укласти на деко і поставити ще на 10 хвилин на верхній рівень в духовці, для рівномірного підсмажування з двох сторін.
Розтопити шоколад в мікрохвильовці в целофановому пакетику. Відрізати куточок і прикрасити біскотті зверху зигзагоподібними лініями. Біскотті з білим шоколадом і курагою готові.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: