стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Капкейки Тірамісу



Капкейки Тірамісу

Капкейки Тірамісу
автор рецепта Автор: Наталя



Вам знадобиться:

  • 2 яйця
  • 3/4 склянки цукру
  • 1/3 склянки олії
  • 1/2 склянки кефіру
  • 1 ч.л. ванільного екстракту
  • 2 ч.л. розпушувача
  • 1/2 ч.л. солі
  • 2 склянки борошна
  • 50 г шоколаду (не обов'язково)
  • крем:
  • 100 мл вершків для збивання
  • 1/2 склянки цукру
  • 250 г маскарпоне
  • 2 ст.л. какао-порошку

Спосіб приготування:
Яйця збити з цукром, додати олію, кефір і ваніль. Борошно просіяти, змішати з сіллю, розпушувачем і додати до рідких інгредієнтів. Потерти або порубати шоколад і додати в тісто.

Формочки для кексів змастити олією або застелити паперовими стаканчиками для кексів. Викласти тісто на 2/3. У мене вийшло 18 кексів. Поставити в розігріту до 200 С духовку, пекти 20-25 хвилин.

Для крему збити вершки в пишну масу з цукром. Додати маскарпоне і знову збити.

Готові кекси остудити. Крем викласти в пакет, відрізати куточок і прикрасити верх кексів кремом. Зверху посипати какао. Капкейки Тірамісу готові.
Смачного!