стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Вівсяне печиво з варенням



Вівсяне печиво з варенням

Вівсяне печиво з варенням
автор рецепта Автор: Віка



Вам знадобиться:

  • 1,5 склянки вівсянки
  • 1 стакан цільнозернового борошна
  • 1/2 ч.л. + 1/4 ч.л. соди
  • 1/2 ч.л. + 1/4 ч.л. солі
  • 1/2 склянки коричневого цукру
  • 2 банани, протерті в пюре
  • 1/2 ч.л. + 1 ч.л. кориці
  • 1/2 ч.л. мускатного горіха
  • 1/4 склянки кленового сиропу або меду
  • 1/2 склянки варення

Спосіб приготування:
Розігріти духовку до 170 ? С. У мисці змішати 1/2 склянки вівсянки, пюре з бананів, борошно, соду, сіль, цукор, корицю, мускатний горіх. Добре перемішати.

Злегка змастити маслом форму для випічки. Викласти тісто, розрівняти ложкою. Поверх тіста викласти варення, розрівняти зворотною стороною ложки.

У мисці змішати 1 склянку вівсянки що залишився, кленовий сироп або мед, 1 ч.л. кориці, 1/4 ч.л. соди, 1/4 ч.л. солі. Добре перемішати. (Ви можете додати додаткові 1 / 8-1 / 4 склянки цукру). Розподілити суміш з вівсянкою рівномірно поверх варення і злегка придавити кінчиками пальців.

Пекти 25-30 хвилин. Готове печиво вийняти, остудити близько 30 хвилин і нарізати смужками або квадратиками. Вівсяне печиво з варенням готове.
Смачного!