стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Шоколадні тістечка



Шоколадні тістечка

Шоколадні тістечка
автор рецепта Автор: Галина



Вам знадобиться:

  • 125 г вершкового масла
  • 100 г темного шоколаду
  • 2 яйця
  • 2 яєчних жовтки
  • 4 ст.л. цукру (50 г)
  • 2 ч.л. борошна

Спосіб приготування:
Розігрійте духовку до 230 С. Змастіть вершковим маслом і присипте борошном 4 вогнетривких піалки або чашки.

Встановіть миску над киплячою в каструлі водою (водяна баня). Покладіть в миску шоколад і масло і нагрівайте, поки вони майже не розплавляться.

Збийте яйця і жовтки з цукром до світлої густої піни (близько 5 хвилин).

Збийте шоколад з маслом, потім поступово додайте в яєчну суміш, продовжуючи збивати. Додайте борошно і перемішайте.

Розкладіть шоколадну масу по піалках і поставте в розігріту духовку на 6-7 хвилин. Центр тістечка вийде рідким і тягучим. Переверніть піалки догори дном на сервіровочні тарілки і залиште так на 15 секунд, потім підніміть піалки, звільняючи тістечка. Шоколадні тістечка готові.
Смачного!