Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Розігрійте духовку до 230 С. Змастіть вершковим маслом і присипте борошном 4 вогнетривких піалки або чашки.
Встановіть миску над киплячою в каструлі водою (водяна баня). Покладіть в миску шоколад і масло і нагрівайте, поки вони майже не розплавляться.
Збийте яйця і жовтки з цукром до світлої густої піни (близько 5 хвилин).
Збийте шоколад з маслом, потім поступово додайте в яєчну суміш, продовжуючи збивати. Додайте борошно і перемішайте.
Розкладіть шоколадну масу по піалках і поставте в розігріту духовку на 6-7 хвилин. Центр тістечка вийде рідким і тягучим. Переверніть піалки догори дном на сервіровочні тарілки і залиште так на 15 секунд, потім підніміть піалки, звільняючи тістечка. Шоколадні тістечка готові.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: